Particulier

Budget Verhuis

U bereidt uw verhuis voor door alles in te pakken in dozen en beschermingsmaterialen. U demonteert alle nodige meubelen en houdt rekening met de volgorde voor het laden van de verhuis zodat we uw verhuis snel en efficiënt kunnen laden en lossen. Wij komen met de door u gekozen vrachtwagen en ladderlift combinatie met de door u gekozen aantal verhuizers. Hoe meer helpers u regelt hoe minder verhuizers u hoeft bestellen om de kosten te drukken. U kunt de link onderaan gebruiken voor een gratis offerte!

Comfort Verhuis

U wilt uw verhuis voorbereiden maar laat dingen die vakmanschap nodig hebben liever aan ons over. U pakt zoveel mogelijk in en wij verzorgen de rest: plaatsen van parkeerborden, demontage en montage van de meubelen, loskoppelen en aansluiten van de machines, losvijzen en ophangen van verlichting en gordijnen, stukken inpakken waar speciaal inpakmaterialen voor nodig is … Wij overlopen de nodige zaken tijdens het opmaken van de offerte zodat we u transparante prijzen kunnen aanbieden voor de diensten dat u wenst. U kunt de link onderaan gebruiken voor een gratis offerte!

All-In Verhuis

U wilt uw verhuis door ons laten verzorgen van A tot Z. We maken een zorgvuldig planning van uw verhuis naar uw wensen en benodigdheden. We verzorgen al het nodige inpak- en beschermingsmaterialen en alles wordt zorgvuldig ingepakt. We kunnen eventueel ook zorgen voor het opkuis van het oplaadadres of instap klaar maken van het aflaadadres. Later worden alle meubelen op de plaatsen gezet die we samen op voorhand gepland hebben aan de hand van een plattegrond van de woning. Alle dozen worden uitgepakt en de inhoud wordt zorgvuldig terug in de kasten geplaats. De lusters, kaders en schilderijen worden opgehangen. Alle toestellen en machines worden aangesloten of geïnstalleerd. Al het afval van inpak- en beschermingsmaterialen gaan terug mee met ons zodat wanneer we klaar zijn uw woning 100% in orde is. U kunt de link onderaan gebruiken voor een gratis offerte!

Internationaal Verhuis

Als u wilt verhuizen van of naar landen buiten België bent u bij het juiste adres! Met onze ervaren en dynamische verhuizers plannen we alles van A tot Z en wordt de prijs bepaald voor uw budget. U kunt de link onderaan gebruiken voor een gratis offerte!

KLIK HIER VOOR EEN GRATIS OFFERTE OP MAAT AAN TE VRAGEN